Friday, December 19, 2014

Lirik Lagu Campursari - Pacobaning Urip

Lirik Lagu Campursari - Pacobaning Urip

Lirik Lagu Campursari - Pacobaning Urip

Lirik Lagu Campursari - Pacobaning Urip
Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro
Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Lirik Lagu Campursari - Pacobaning Urip

1 comment: